Karin Zingmark

Maxa tillit och kommunikation i förändringens tid

Category: Culture and Society

Karin Zingmark
Jan 14, 2021 at 10:15-10:45
Watch Event

The event is unavailable

Är det något vi lärt oss av det galna året 2020 så är det att goda relationer, tillit och kommunikation är nycklar för att vi ska må bra. Det är också några av de förutsättningar som behöver vara på plats för att vi ska kunna driva förändring. Lyssna på ett smakprov av Karin när hon inspirerar, engagerar, entusiasmerar och ger konkreta tips om kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld. Hon nominerades som Årets Talare 2019 och rankades även som en av Sveriges 100 populäraste talare både 2019 och 2020.

Karin har lång erfarenhet av förändringsledning och kommunikation från ledande roller i olika branscher, nu senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige.

Hon är författare till två böcker, debutboken “Maxa Snacket” (Liber 2017), som inspirerar på temat digital kommunikation och kommunikativt ledarskap och uppföljaren ”Maxa Modet” (Liber 2020) som handlar om att driva förändring genom tillit och kommunikation.

Karin är aktiv i en rad olika styrelser, är certifierad facilitator av Hyper Island och har en certifiering i Neuroledarskap från the Neuroleadership Institute.

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Sverige (länk till datapolicy) och Zevio (data policy)

Arrangör: Athenas Sverige

 

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available