Steen Kræmer Rasmussen

3 pointer, du ikke anede om jobsøgning

Category: Future of Work

Steen Kræmer Rasmussen
Dec 17, 2020 at 12:15

Event registration closing in

Steen Kræmer Rasmussen har blandt andet skrevet bestselleren Hit med jobbet og Scor jobbet til samtalen, som begge har modtaget begejstrede anmeldelser og læsertilbagemeldinger.
Læs mere på www.hitmedjobbet.dk og www.scorjobbet.dk.

Jobsøgningsområdet bobler over med fordomme og skrøner. Bestsellerforfatteren Steen Kræmer Rasmussen tager mindst tre af dem under behandling i en samtale med Søren fra LearnX …Forvent at blive både overrasket og klogere – og måske endda provokeret. Uanset om du søger job, rekrutterer eller bare er nysgerrig på emnet jobsøgning, får du viden og indsigter, som du kan bringe i spil nu eller senere.

Du kan for eksempel få indsigt i, hvordan mænd og kvinder læser jobannoncer, og hvad det betyder for deres jobsøgning, hvorfor ansøgningen aldrig må handle om dig selv, hvorfor forsigtighed er jobsøgerens værste fjende, og om ansøgningen eller CV’et er vigtigst.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Them på tlf. 89 87 50 50 eller soth@learnx.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar accepterer du, at du kan blive kontaktet via mail eller telefon af LearnX .  Læs mere om LearnXs datapolitik Her

Du vil også modtage mails om lignende webinarer fra Zevio 

Arrangør: LearnX

Event Organizer

LearnX

LearnX tilbyder kurser med nogle af Danmarks bedste formidlere.

Vi samarbejder med landets dygtigste og mest passionerede undervisere og foredragsholdere – og altid indenfor højaktuelle emner.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available