Helle Alsted

3 ting, der gør dig mentalt stærk som ledig

Category: Mental Health

Helle Alsted
Feb 19, 2021 at 11:15 (dansk tid)

Event registration closing in

Er du ledig og oplever du, at det kan være udfordrende at komme i gang med dagens opgaver, svært at bevare koncentrationen og føler du dig ofte trist og med en lurende ensomhedsfølelse? Har du svært ved at komme i tanke om, hvad dine kvaliteter og kompetencer er? Så er du ikke den eneste.

Mere end hver anden ledige oplever høje stressniveauer, der er tegn på ledighedsstress, og hver femte ledige føler sig ufrivilligt alene.

Der er heldigvis noget at gøre ved det. Mental styrke er medvirkende til at få dig tættere på et arbejde i stedet for at komme bagerst i køen pga fysisk og mentalt dårligt helbred. At arbejde med din mentale sundhed er vejen til en bedre hverdag med større trivsel og langt mere energi til din jobsøgning. Du bliver meget bedre til at sælge dig selv, når du har det godt.

Helle Alsted kommer med konkret viden og gode råd i dette webinar. Hun har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi, og er også uddannet stress- og trivselsrådgiver, samt søvnvejleder. 

Hvis du ikke kan vente med at få denne viden, kan du købe bogen allerede nu på "Bliv mentalt stærk som ledig" af Helle Alsted.

------------

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Athenas Danmark via telefon eller mail. Læs mere om datapolitik hos Athenas Danmark her.

Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available