Adrian Lund

Annerledshet som ressurs

Adrian har mye erfaring med hvordan det er å være «annerledes» i arbeidslivet. I dette foredraget tar han for seg de styrkene og egenskapene man innehar som arbeidstaker, enda man ikke er «helt som alle andre».

Mange kjenner Adrian Lund fra realityserien 71˚ Nord. Adrian er hardt rammet av Tourettes, men har lært seg å snu de negative hendelsene til noe positivt. Som foredragsholder prøver han å inspirere deg til å følge drømmer du ikke visste at du hadde, og overbevise deg om at alt er mulig så lenge du tør å tro på deg selv!

Adrian forteller om de store ringvirkningene jobben på Rema 1000 har hatt for hans liv. Samt de morsomme, flaue og mindre heldige episodene som har oppstått.

Her får du mye latter og glede, en del tårer, samtidig som du får muligheten til å se arbeidslivet fra en litt annen side enn vanlig.

 

---

Ved spørsmål kan du kontakte:

Athenas Norge på tlf: +47 911 16 989 eller kontakt@athenas.no

Atikko Norge på: +22 34 34 94 eller kontakt@atikko.no.

Ved å melde deg på et gratis webinaret samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Athenas Norge samt Atikko Norge samt Zevio (Policy)

Les mer om datapolicy for Athenas.no her: www.athenas.no/datapolitikk/

Dette webinaret arrangeres av Athenas Norge og Atikko Norge.

Registration for event is closed
Language:
norwegian norwegian
Speaker:
Adrian Lund
Organisers:
Athenas Norge
Atikko Norge
Category:
Personal Health
Organiser
Athenas Norge
Athenas representerer noen av de beste foredragsholderne i Norge. Tilliten vi får fra foredragsholderne våre er bygd på mange år med godt samarbeid med dem og våre fornøyde kunder. Vi har foredragsholdere som snakker om ledelse, motivasjon, stress, helse, politikk og mange andre aktuelle og spennende emner.
Organiser
Atikko Norge
Atikko er en av Skandinavias største arrangører av foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter. Nasjonale som internasjonale.