Allard Lindhout

De scheidsrechter voor de klas

Category: School

Allard Lindhout
Dec 15, 2020 at 15:30

Event registration closing in

De kleedkamer versus het klaslokaal, het stadion of het schoolplein. De docenten en de scheidsrechters: het kind en zijn “wedstrijd”. Er zijn behoorlijk veel gelijkenissen te trekken tussen de scheidsrechter op het veld en de rol van de leerkracht in de klas.

Het gaat in beide rollen om het omzetten van macht naar gezag. Het respect wat jij als leerkracht geeft, mag je terugverwachten van je leerlingen. Maar dat werkt lang niet altijd. Hoe beïnvloed je het eigen klassenmanagement om het optimale rendement uit de leerling te halen? Het is de kunst om in moeilijke situaties zelf het juiste gedrag te laten zien!

Spreker Allard Lindhout is naast scheidsrechter in de Eredivisie en internationale competities nog altijd actief in het onderwijs. Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan als leraar basisonderwijs en later als docent op de Pedagogische Academie (PABO), is hij nu actief in het begeleiden van kinderen met een autistisch spectrum en ondersteunt hij leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs.

Over Allard Lindhout

Op 23-jarige leeftijd debuteerde spreker Allard Lindhout als een van de jongste scheidsrechters ooit in het betaald voetbal. Deze wedstrijd tussen AGOVV en RBC Roosendaal in 2010 was het startschot voor wat in 2015 resulteerde tot zijn eredivisie debuut tijdens Willem II – FC Groningen. Sinds 2020 fluit hij zelfs wedstrijden voor de FIFA en UEFA. Naast de geweldige ervaring om prachtige affiches te fluiten, krijgt spreker Allard Lindhout ook elk weekend te maken met volle stadions en intensieve media aandacht. Of het nu 50.000 kritische supporters op de tribunes, gepassioneerde spelers of een voetbal programma op de zaterdagavond zijn, je moet altijd sterk in je schoenen staan.

Vanuit deze rol biedt spreker Allard Lindhout een presentatie op maat aan: “De scheidsrechter voor de klas”: Hoe beïnvloed je het eigen klassenmanagement en dus het gedrag van de leerling? De ideale lezing voor onderwijsinstellingen en congressen waar onderwerpen zoals leiderschap, communicatie, samenwerking, omgaan met weerstand en kritiek en beslissen onder druk leidend zijn.

Neem bij vragen gerust contact op met Athenas Nederland via telefoon +31 30 8080884 of mail contact@athenas.nl

Door je aan te melden voor dit webinar word je toegevoegd aan de nieuwsbrief van Zevio (Privacy Policy) en Athenas Nederland (Privacybeleid)

Organisator: Zevio, Athenas Nederland

Event Organizer

Athenas Netherlands

Athenas vertegenwoordigd honderden topsprekers in Nederland. Dankzij jarenlange samenwerking met onze sprekers weten wij iedere klant tevreden te stellen. Wij bieden sprekers en lezingen aan voor meer dan 250 onderwerpen. Van stress tot politiek en van leiderschap tot puberen, wij hebben de ideale spreker.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available