Fra corona-krise til kerneopgave: Godt i gang igen!

Anders Seneca

Category: Personal Change

Aug 26, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med Anders Seneca og hør hvordan vi bruger corona-krisen til at styrke både organisation og motivation.

Hvordan gør vi krisen til en gevinst for kerneopgaven?

Hvordan bruger vi corona-krisen til at styrke organisation og motivation? Kerneopgaven har fået corona. Krisen rammer overalt og konsekvenserne synes uoverskuelige og uendelige.

 

Vi må dog aldrig lade en krise gå til spilde

Krisen kan være et vendepunkt og vise vejen til god tid og styrket kerneopgave, hvis vi vil. Det fordrer, at vi arbejder strategisk og praktisk med den læring og aflæring der skabes og skærpes mulighed for under corona-krisen.

 

Hvordan kommer vi godt i gang på den anden side af krisen, så kerneopgaven fremstår endnu mere sund og stærk? 

Krisen giver unikke indsigter, der kan bruges til at gøre kerneopgaven konkret og handlingsorienteret. Hierarkier er vendt på hovedet og det er blevet tydeligt, hvad borgeren reelt savner, når vi forsvinder. Det er ikke alt der er kerneopgaven, så krisen har også skabt en unik mulighed for at skabe god tid og lykkes bedre, ved at holde op og lave mindre.

 

Der har vist sig behov for at gøre kerneopgaven konkret, fælles og prioriteret – og foredraget viser hvordan

Vi skal ikke tilbage til hverdagen som vi kender den, men derimod vende os mod en virkelighed, hvor det er kerneopgaven, der motiverer og prioriteres, i langt højere grad end tidligere.

 

Måske har kerneopgaven været syg længe?

Måske kan vi bruge krisen til at skabe og skærpe et fælles fokus på kerneopgaven. En hverdag, præget af professionelt arbejdsfællesskab, frem for arbejdsdeling. En hverdag hvor vi ikke bare ved hvad vi laver, men også er enige om hvorfor vi gør det.

 

Formatet tilpasses dér hvor I som organisation er 

Der veksles mellem inspiration og refleksion, så der skabes afsæt for konkret aktion i egen hverdag. Det vil være oplagt som bidrag til en opstartsproces, som vitalisering af arbejdet med kerneopgaven, eller som motivation i en turbulent tid og organisation. Det kan afvikles som foredrag, eller proces i ledergruppe eller teams.

 

Webinaret afholdes tirsdag den 26. maj 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

 

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

 

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Tikko - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

Event Organizer

LearnX/Tikko

LearnX/Tikko tilbyder en række forskellige arrangementer - kurser, temadage og foredrag. Fælles for vores arrangementer er, at de er udviklet med det formål at give deltagerne en indsigt eller ny viden, der inspirerer og skaber grundlag for faglig og personlig udvikling.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available