Nordisk Fjer - den store erhvervsskandale

Anders Wejrup

Category: History

Aug 24, 2020 at 11:15

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med Anders Wejrup, og kom bag om Nordisk Fjers spektakulære sammenbrud.

Underholdende webinar om den store erhvervsskandale med tidligere adm. direktør i Nordisk Fjer Anders Wejrup 

Hvorfor gik det så galt, som det gjorde, og hvordan kunne den arbejdende bestyrelsesformand, Johannes Petersen, igennem mere end 30 år lyve, svindle og bedrage uden at nogen reagerede - hverken indenfor eller udenfor koncernen. Hvad var det han kunne, og hvorfor lod alle sig i den grad føre bag lyset? Hvorfor var der ingen i virksomhedens ”Drømmebestyrelse”, der reagerede trods de mange røde advarselslamper igennem årene?

Anders Wejrup giver et kort indblik i sin karriere i Nordisk Fjer og om koncernens spektakulære sammenbrud i 1990, der rystede hele Danmark og også gav genlyd internationalt.

 

Webinaret afholdes onsdag den 24. august 2020 kl. 11.15 - 11.45 - og det er gratis at deltage.

 

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

 

Arrangør: Tikko Danmark

Event Organizer

Tikko Danmark

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available