Andreas Ekström

Kraften i både och

Den 26 januari kommer vi faktiskt att ha något så exklusivt och lyxigt som en premiär! Nästan i alla fall – ni får inte HELA Andreas Ekströms nya föreläsning, men ni ska få en glimt av den. "Kraften i både och" heter den, uppföljaren till "Seven ways to own the world", som har tagit Andreas bokstavligt talat världen runt, till trettio länder för att vara exakt.

Även om Andreas gärna talar om digitala frågor, så blir det aldrig tekniktungt. Andreas är reporter från början, uppskattad författare och dessutom – vilket han själv alltid framhåller – barn till två lärare. Det är samhällsfrågorna som är hans grej. Vad händer med oss människor i den digitala revolutionen? Den som lyssnar på Andreas blir bättre förberedd inför 2020-talet på alla plan: han berör våra roller som medborgare, företagare och föräldrar, och kommer alldeles garanterat att lämna publiken med en rad krävande frågor att brottas med. Men så ska det också vara: en bra föreläsning är inte ett bokslut, utan början på en ny process!

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till datapolicy), 

Arrangör: Athenas Sverige