Andreas Ekström

Kraften i både och

Category: Future

Andreas Ekström
Jan 26, 2021 at 10:15-10:45
Watch Event

The event is unavailable

Den 26 januari kommer vi faktiskt att ha något så exklusivt och lyxigt som en premiär! Nästan i alla fall – ni får inte HELA Andreas Ekströms nya föreläsning, men ni ska få en glimt av den. "Kraften i både och" heter den, uppföljaren till "Seven ways to own the world", som har tagit Andreas bokstavligt talat världen runt, till trettio länder för att vara exakt.

Även om Andreas gärna talar om digitala frågor, så blir det aldrig tekniktungt. Andreas är reporter från början, uppskattad författare och dessutom – vilket han själv alltid framhåller – barn till två lärare. Det är samhällsfrågorna som är hans grej. Vad händer med oss människor i den digitala revolutionen? Den som lyssnar på Andreas blir bättre förberedd inför 2020-talet på alla plan: han berör våra roller som medborgare, företagare och föräldrar, och kommer alldeles garanterat att lämna publiken med en rad krävande frågor att brottas med. Men så ska det också vara: en bra föreläsning är inte ett bokslut, utan början på en ny process!

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till datapolicy), 

Arrangör: Athenas Sverige

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available