Anette Prehn

Hjernens spilleregler - hvorfor er de så vigtige at kende til?

Category: The Brain

Anette Prehn
May 11, 2020 at 11:15

I løbet af webinaret viser Anette tre forskellige anvendelser af hjernens spilleregler, som du direkte kan gå ud og lade dig inspirere af - både i dit familieliv og arbejdsliv.

Hvorfor er de så vigtige at kende til?

Lige nu kan du tilmelde dig et gratis webinar med Anette Prehn, som handler om hjernens spilleregler.

Anette Prehn har skrevet syv bøger, otte minibøger og to billedbøger, som alle har til formål at formidle hjernens spilleregler i et jordnært. Men hvorfor er det hende så magtpåliggende at formidle dette som menneske og sociolog? Hvilke nøgler til bedre relationskompetence, læringsevne og følelsesregulering findes i hjernens spilleregler? I løbet af webinaret viser Anette tre forskellige anvendelser af hjernens spilleregler, som du direkte kan gå ud og lade dig inspirere af - både i dit familieliv og arbejdsliv. 

 

Webinaret afholdes mandag den 11. maj 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

 

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available