Anette Prehn

Ringene i vandet – i børn og unges liv

Category: Parenting

Anette Prehn
Jun 3, 2020 at 16:30

Oplev et webinar med Anette Prehn, der sætter fokus på konsekvenserne af forældrerollen og de afledte effekter der opstår.

Et webinar med udgangspunkt i bogen "Afledte effekter"

Anette Prehns seneste bog har som mission at åbne voksnes øjne for de praksisser, vi som kultur på få år har sluppet uden at forstå, hvad vores børn og unge samtidig mister. Nogle af nutidens 'civilisatoriske landvindinger' kan reelt betyde tab for vores børn og unge.

Alt de gør (eller ikke gør længere) skaber nemlig følgevirkninger. Vi er bare temmelig blinde for dem. Derfor har vi ladet aktiviteter som læsning i trykte bøger, ordentlige sengetider, hyppige naturoplevelser og sociale færdselsregler glide i baggrunden.

Vi har også elitegjort mange arenaer af børn og unges liv uden at forstå de samlede effekter. Grundlæggende stiller Anette Prehn også spørgsmålstegn ved, hvorfor vi voksne bliver ved med at lege Hr Stempelkvist og putte rigide stempler på børn – i stedet for bare at lade dem være børn i al deres vidunderlige mangfoldighed.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone.

Arrangør: Tikko Danmark

Event Organizer

Tikko Danmark

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available