Anja og Gro

Fremsnakk

Hvordan kan vi spille hverandre gode nok? Anja og Gro ønsker å flytte fokuset i samfunnet fra baksnakk til fremsnakk. Positivitet, omtanke og forståelse er nøkkelen til et godt samspill - ikke bare på håndballbanen - men også i hverdagen i relasjon til venner, kollegaer og familie.

Fokuset på fremsnakk er viktigere nå enn aldri før for to av Norges viktigste rollemodeller, som nå er travlere enn noensinne med et hektisk familieliv og tidkrevende karrierer. Da gjelder det å ikke møte veggen og heller finne døra! Anja og Gro gir deg nøklene til å få frem det beste i deg selv og de rundt deg, selv når presset stiger.

Ved spørsmål kan du kontakte:

Atikko Norway på tlf: +47 22 34 34 94 eller kontakt@atikko.no

Ved å melde deg på et gratis webinaret samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Atikko Norway og Zevio (Policy)

Les mer om datapolicy for Atikko.no her

Arrangør: Atikko Norway og Athenas Norge

Mar 11, 2021 18:00 - 00:00
Language:
norwegian norwegian
Speaker:
Anja og Gro
Organisers:
Atikko Norge
Athenas Norge
Category:
Personal Change
Organiser
Atikko Norge
Atikko er en av Skandinavias største arrangører av foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter. Nasjonale som internasjonale.
Organiser
Athenas Norge
Athenas representerer noen av de beste foredragsholderne i Norge. Tilliten vi får fra foredragsholderne våre er bygd på mange år med godt samarbeid med dem og våre fornøyde kunder. Vi har foredragsholdere som snakker om ledelse, motivasjon, stress, helse, politikk og mange andre aktuelle og spennende emner.