Gode forældre stiller krav

Ann E. Knudsen

Category: The Brain

Jun 11, 2020 at 11.15 - 11.45

Registration for event is closed

Oplev et gratis webinar med Ann E. Knudsen som handler om børneopdragelse, og giver dig inspirerende råd til at styrke børns sociale kompetencer ved at stille krav.

Få en bedre forståelse for børns hjerner og psyke

Man må godt være uenig med sine børn, især hvis de skal ud i verden med bare et minimum af sociale kompetencer. I dette webinar vil Ann E. Knudsen give dig konkrete råd til, hvordan at du kan stille krav til børn og styrke deres sociale kompetencer. Ann E. Knudsen har specialiseret i hjernens funktion, udvikling og læring og har derudover skrevet en lang række bøger og holdt massevis af foredrag om neuropsykologi og hjerneforskning,

Webinaret afholdes torsdag den 11. juni 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

 

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available