Værd at vide om mænd og kvinders hjerner

Ann Elisabeth Knudsen

Category: The Brain

Sep 2, 2020 at 15:00

Registration for event is closed

I dette underholdende og tankevækkende webinar giver lektor i psykologi Ann E. Knudsen nogle af sine bud på, hvordan vi med udgangspunkt i neurovidenskab kan forklare forskellen på mænd og kvinder

Gratis live-webinar med Ann Elisabeth Knudsen

Værd at vide om mænd og kvinders hjerner

I dette underholdende og tankevækkende webinar giver lektor i psykologi Ann E. Knudsen nogle af sine bud på, hvordan vi med udgangspunkt i neurovidenskab kan forklare forskellen på mænd og kvinder:

  • Hvorfor skal mænd altid - lige inden gæsterne kommer - rydde op i garagen eller klippe hækken?

  • Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal du aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i loftet?

  • Hvorfor føler hun, de taler forbi hinanden, når han synes, samarbejdet fungerer strygende?

Hjernen har bestemt en del af ansvaret for, at kvinder og mænd kan drive hinanden til vanvid - på jobbet såvel som i familielivet.

Webinaret afholdes: Onsdag den 2. september 2020 kl. 15.00-15.30 - og det er gratis for dig at deltage.

Hvis du ikke har mulighed for at følge med live, vil webinaret også være tilgængeligt resten af dagen - men tilmelding er stadig nødvendigt for at modtage link. 

 

Ved tilmelding til det gratis webinar accepterer du, at du kan blive kontaktet af arrangørerne. Læs mere om Tikkos datapolitik HER.

Arrangør: Tikko Danmark

Event Organizer

Tikko Danmark

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available