Ann E. Knudsen

Diagnose eller opdragelse?

Oplev et gratis webinar med Ann E. Knudsen som handler børns adfærd og evnen til at skelne mellem hvornår der skal opdrages og hvornår der skal stilles en diagnose. Webinaret giver forældre, lærere og pædagoger råd til, hvordan vi kan håndtere de to ting og ikke mindst skelne mellem dem.

OBS. Har du ikke mulighed for at se webinaret når Ann går live? Hvis du har tilmeldt dig webinaret, vil linket fortsat være aktivt og du kan se det efterfølgende når det passer dig. 

Det er svært at adskille børn med opvækstrelaterede problemer, og så de børn, der har hjernedysfunktioner. Viden om et barns normale udvikling er derfor et uundværligt redskab, hvis man skal have de rette forudsætninger for at kunne afgøre, hvorvidt et barn har udviklet sig normalt, er umoden eller forsinket i sin udvikling, eller om der måske ligefrem er tegn på en direkte hjernedysfunktion.

For hvis en dreng fra 7. lige har hærget klasselokalet skyldes det så, at han har ADHD med for høj hjernestammeaktivitet, eller er det blot en frustreret 14-årig, hvis forældre skal skilles?

Og er et barn, der helst vil lege alene, som ikke opfatter legekoder og som ikke reagerer på andre børns signaler en umoden 5-årig eller et barn, der har Aspergers syndrom?

Med udgangspunkt i forskellige eksempler bliver du i dette webinar bedre klædt på til at skelne mellem diagnose og opdragelse.  

Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Webinaret er tilgængeligt i 24 timer. 

Ved tilmelding af webinaret accepterer du at du kan blive kontaktet via mail og telefon af Athenas Danmark (datapolitik) og Zevio (Datapolitik).

Arrangør: Athenas Danmark

Registration for event is closed
Language:
danish danish
Speaker:
Ann E. Knudsen
Organiser:
Athenas Danmark
Category:
The Brain
Organiser
Athenas Danmark
Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.