Ann E. Knudsen

Små forskelle med store konsekvenser – køn og pædagogik

Oplev et webinar med Ann E. Knudsen, forfatter og foredragsholder med speciale i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Med udgangspunkt i sin nyeste bog "Små forskelle med store konsekvenser" taler Ann om køn og pædagogik.

Når børn udvikler kønsidentitet, udvikler de på mange måder et svar på de forventninger og normer, vi som samfund knytter til det biologiske køn. Et hvilket som helst element i et barns udvikling er reelt et resultat af et samspil mellem dets biologiske udgangspunkt og forældre, jævnaldrende, børnehave, skole mv.

Den nyeste hjerneforskning slår fast, at der faktisk er små målbare kønsforskelle på børns hjerner, som kan betyde alverden for deres udvikling, hvis ikke vi bliver mere bevidste om samspillet mellem biologi og miljø. Det er vi ifølge Ann E. Knudsen nødt til at tage seriøst og inddrage i vores pædagogiske tilgang, som bør være anerkendende over for de små målbare kønsforskelle i hjernen. 

Foredrag og bog har ikke til formål at grave grøfter mellem kønnene. Tværtimod. Pointen er, at de graver sig selv, hvis vi ignorerer de biologiske forskelle. 

WEBINARET ER TILGÆNGELIGT I 48 TIMER EFTER UDSENDELSEN HVIS DU ER TILMELDT PÅ FORHÅND

Ann E. Knudsen er en yderst populær foredragsholder til både fagfolk og forældre og kombinerer viden og praksiserfaring fra neurovidenskaben, psykologien og det pædagogiske felt.

Glæd dig til at opleve et oplysende oplæg, der formidles levende og humoristisk. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til dette webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her

Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve om lignende webinarer fra Zevio. Læs mere og Zevios datapolitik her.

Arrangør: Athenas Danmark

Event starting in
Apr 21, 2021
14.00 - 14.30
Language:
danish danish
Speaker:
Ann E. Knudsen
Organiser:
Athenas Danmark
Category:
The Brain
Organiser
Athenas Danmark
Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.