Ann E. Knudsen

Gode forældre stiller krav

Oplev et webinar med Ann E. Knudsen som handler om børneopdragelse, og giver dig inspirerende råd til at styrke børns sociale kompetencer ved at stille krav.

Få en bedre forståelse for børns hjerner og psyke

Efter utallige opfordringer er vi glade for at kunne gentage det populære webinar "Gode forældre stiller krav" med Ann E. Knudsen. 

Man må godt være uenig med sine børn, især hvis de skal ud i verden med bare et minimum af sociale kompetencer. I dette webinar vil Ann E. Knudsen give dig konkrete råd til, hvordan at du kan stille krav til børn og styrke deres sociale kompetencer. Ann E. Knudsen har specialiseret i hjernens funktion, udvikling og læring og har derudover skrevet en lang række bøger og holdt massevis af foredrag om neuropsykologi og hjerneforskning.

Se et inspirerende oplæg, som sendes fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. 

Ved tilmelding af webinaret accepterer du at du kan blive kontaktet via mail og telefon af Tikko Danmark (datapolitik) og Zevio (Datapolitik).

Arrangør: Tikko Danmark

Feb 25, 2021 11.15 - 11.45
Language:
danish danish
Speaker:
Ann E. Knudsen
Organiser:
Tikko
Category:
The Brain
Organiser
Tikko
Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!