Anna Kinberg Batra

Så går du starkare ur kris - ledarskap när allting förändras

Category: Leadership

Oct 28, 2020 at 10:15-10:45
Watch Event

The event is unavailable

Lyssna på Anna Kinberg Batra - när hon pratar om ledarskap i turbulenta tider. Sådana tider vi står i nå och vad det betyder för ledarskapet.

Anna Kinberg Batra blev moderaternas första kvinna som partiledare. Men i stället för att bli Sveriges första kvinna som statsminister efter valet 2018 tvingades hon avgå redan 2017, under en tid av turbulens och stora samhällsförändringar som då bara hade börjat. Efter avgången skrev hon boken ”Inifrån” och knöts till Center for Advanced Studies in Leadership på Handelshögskolan i Stockholm. Där, och från personlig erfarenhet av att kommit igen efter allvarlig sjukdom tidigare i livet, formades unika erfarenheter av ledarskap när ingenting blir som planerat. Vilket de flesta ledare måste tänka på i dag, vare sig man vill eller inte. I föreläsningen bjuder Anna på personliga erfarenheter, aktuella kunskaper och ger handfasta råd till ledare i turbulenta tider. Dagens verklighet, alltså. 


 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till datapolicy), 

Arrangör: Athenas Sverige

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available