Bygg på dina styrkor

Annika R. Malmberg

Category: Personal Change

Aug 25, 2020 at 10:15

Registration for event is closed

Bästa tipsen om hur du identifierar dina styrkor och hittar det som ger just dig kraft och energi.

Den 12 juni kan du uppleva ett gratis webinar med Annika R. Malmberg med de bästa tipsen om hur du identifierar dina styrkor och hittar det som ger just dig kraft och energi.

 

Bästa tipsen om hur du identifierar dina styrkor och hittar det som ger just dig kraft och energi

 

Den som får använda sina starka sidor i arbetet och på fritiden är ofta mer tillfreds med tillvaron och mår bättre än de som inte får det. Men hur vet man vad som är ens styrkor? Och hur gör man för att få göra mer av det som faktiskt är det som motiverar mig mest och ger mitt liv mening? Alla behöver inte byta jobb, det kan handla om att bli bättre på att tala om för andra vad man kan och vill göra - och bli tydlig med vilken hjälp man behöver för att lyckas. Både på jobbet och hemma.

 I den här korta men innehållsrika digitala föreläsningen kommer Annika R Malmberg författare till böckerna:  ”Tändvätska – i livet, karriären och för din alldeles egen skull” och ”Make it work – en guide till fungerande relationer” ge sin allra bästa tips om hur man blir bättre på att hitta det som vi alla behöver för att må bra både på jobbet och hemma. Alla är värda att någon gång få riktig fart på den där elden som finns inom oss alla. Och kom ihåg en sak, det är aldrig för sent.

 

Om Annika R. Malmberg

När andra säger att vi ska varva ner säger Annika R Malmberg precis tvärtom. Hon tänder den där gnistan som får oss att vilja söka nya utmaningar och insikter. Med träffsäkra exempel visar hon hur man kan omvandla kritik till bränsle och brinna för något utan att brinna upp. Boka en av landets mest populära föreläsare som har inspirerat och motiverat tusentals människor - ledare, medarbetare, arbetsgrupper och säljare - till framgång, både hemma och på jobbet!

 

Boka Annika R. Malmberg till ditt evenemang

Med historier hämtade ur vardagen och ett träffande bildspråk lär Annika R Malmberg oss att förstå oss själva och varandra bättre, samarbeta mer effektivt och bli skickligare ledare och säljare. Du får ta del av en engagerande föreställning, en show, med massor av humor och högt tempo.

Boka Annika R Malmberg och ett peppande och inspirerande evenemang är säkrat! Alla föreläsningar och utbildningar skräddarsys efter dina önskemål.

Mer om Annika hittar du här: https://www.athenas.se/foerelaesare/annika-malmberg/

 

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available