Så leder du människor på distans

Antoni Lacinai

Category: Future of Work

Dec 8, 2020 at 10:15-10:45

Event registration closing in

Vilka utmaningar har ledare vars personal sitter i andra byggnader, städer eller till och med länder? Hur skapar de engagemang, produktivitet och vi-känsla? Hur upplever medarbetarna situationen om de måste jobba hemifrån?

Detta och mer har kommunikationsexperten Antoni Lacinai tagit reda på, och han delar med sig av konkreta tips som leder till framgång i det virtuella teamet. Som vanligt hittar Antoni rätt balans mellan hög energi och tydlighet vilket gör att du får med dig både inspiration och kunskap.

Antoni Lacinai har som vision att du och din organisation ska få bättre resultat. Oavsett om ni vill förbättra medarbetarskapet, ledarskapet, presentationerna eller samarbetet kan han bidra till effektiv utveckling i rätt riktning. Detta gör han genom att följa tre principer: god kommunikation, tydlig målsättning och hög motivation med fokus på mål och möten. 

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Sverige (länk till datapolicy) och Zevio (data policy)

Arrangör: Athenas Sverige

 

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available