Storm Stensgaard, Pia Hauge, Anders Colding-Jørgensen, Anette Prehn og Mikael Kamber

Inspirationsdag om trivsel og forandringer

Oplev 5 af landets bedste foredragsholdere tale om trivsel, forandringer og arbejdsglæde.

Oplev stresseksperten Storm Stensgaard i et inspirerende foredrag om trivsel og mental sundhed i en coronatid. Ledelsesrådgiver Pia Hauge er klar med et tankevækkende foredrag om ledelse på distancen. Hvordan skaber man begejstring og samarbejde, når man ikke er i samme rum som sine medarbejdere.

Du kan også opleve adfærdspsykolog Anders Colding-Jørgensen, som er klar med et underholdende foredrag om vaner, adfærd og forandringer - og sociolog og bestsellerforfatter Anette Prehn er klar med et nyt forrygende oplæg om hjernens spilleregler, og hvordan at man kan skifte perspektiv og se en situation, eller en person, fra nye og andre vinkler. Til sidst kan du opleve TV2 Nyhedernes Mikael Kamber i et motiverende foredrag om trivsel og livsglæde. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk.

* Inspirationsdagen er arrangeret af Athenas, LearnX og Zevio med henblik på at give ledere og mødeplanlæggere inspiration til kommende arrangementer. Ved tilmelding accepterer du, at arrangørene må kontakte dig med uforpligtende tilbud. Du kan altid framelde dig igen. Læs mere om Athenas' datapolitik HER, om LearnX' datapolitik HER og om Zevios datapolitik HER