Aydin Soei

Fædre - hvilken rollefigur er du?

Se med når sociolog og forfatter Aydin Soei stiller skarpt på forholdet mellem fædre og sønner og giver en smagsprøve på bogen og foredraget med samme tema; Fædre.

 

En universel fortælling om fædre og sønner

Hvordan bliver man selv en god far, når man ikke har nogen at se op til og gerne vil undgå at gentage fortidens fejl? Og hvordan klæder man børnene bedst muligt på til at navigere i verden? Spørgsmålet stilles af sociolog og forfatter Aydin Soei i forordet til Fædre, der er en universel fortælling om fædre og sønner, og om den arv og de værdier, vi ønsker at give videre til vores børn.

Se med når Aydin tegner et kort portræt af den første generation med etnisk minoritetsbaggrund, som for alvor er rundet af Danmark og illustrerer forskellene i opdragelse mellem forskellige generationer. Og dermed også, hvilket fremtidens Danmark vi bevæger os hen imod, og hvilken betydning faderskabet kan have, når det handler om barnets uddannelses- og livschancer. Bogen Fædre er skrevet i samarbejde med en række fædre, bl.a. skuespiller Janus Nabil Bakrawi og krigsreporter og prisbelønnet dokumentarist Nagieb Khaja.  

 

Webinaret afholdes: Mandag den 22. juni kl. 13:15 til 13:45 og det er gratis.Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra Aydin Soeis skrivebord. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laila Kaltoft på tlf. 89 93 22 06 eller lk@forfatterforedrag.dk

 

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER