Beate Hygen

Barn, Ungdom og gaming!

Barn, ungdom og gaming - Webinar med spillforsker Beate Hygen Hva er egentlig de ulike konsekvensene for barn og unge som gamer - sett fra et psykologisk perspektiv? Hvor mye eller lite bør de game?

Webinaret den 29. april er gratis og varer i ca. 20 minutter og gir et liten smakebit på det kommende foredraget «Barn, ungdom og gaming»! Du får også kanskje muligheten til spørre Beate om det DU lurer på. For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

E-sport og gaming er stadig mer populært og har et enormt stort publikum blant de unge. Det er på full fart inn i klasserommene, og stadig flere skriver spillkompetanse på CVén. Næringslivet har fått øynene opp for hvordan dette kan bidra til verdiskaping, læring og problemløsning. Men hva er egentlig de ulike konsekvensene for barn og unge som gamer - sett fra et psykologisk perspektiv? Hvor mye eller lite bør de game? Hva er det med for eksempel spillet «Fortnite» som gjør det så populært, og hva lurer DU på når det gjelder dine egne barns spillvaner?

Beate Wold Hygen jobber som Seniorforsker ved NTNU Samfunnsforskning og som postdoktor ved Institutt for Psykologi. De siste årene har Beate forsket på barn, unge og gaming. Hennes forskningsinteresser utover gaming omhandler samvirket mellom mennesker og teknologi. Hygens forskning er publisert i noen av verdens beste tidsskrifter innen psykologi og  forskningen hennes har flere ganger blitt omtalt i internasjonal presse, blant annet i The Wall Street Journal. Beates doktorgradsavhandling vant årets doktorgrad innen psykologi i 2017.

 


Om du har spørsmål, vær vennlig å ta kontakt med Atikko Norway på telefon: +47 22 34 34 94 eller på e-post: kontakt@atikko.no.

Ved å melde deg på dette webinaret blir du meldt på Atikkos nyhetsbrev. Les mer om Atikkos personvernpolicy og databehandling her.

Arrangør: Atikko Norway

Event starting in
Apr 29, 2021
18:00 - 18:30
Language:
norwegian norwegian
Speaker:
Beate Hygen
Organiser:
Atikko Norge
Category:
Parenting
Organiser
Atikko Norge
Atikko er en av Skandinavias største arrangører av foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter. Nasjonale som internasjonale.