Marianne Bentzen og Rune Strøm

Bevidsthedsfordybelse i psykoterapi

Et webinar om neuroaffektiv udvikling, indre forfinelse og interpersonel resonans

Lejret ind i den psykoterapeutiske proces er der et ønske ikke blot om at slippe ud af smerte, men om at blomstre og fordybe sig i sit liv. Mange mennesker, der har bjerget sig igennem traumatiske livsomstændigheder beskriver, at de håber, at de aldrig kommer ud for noget lignende igen – men at de trods alt ikke ville være erfaringen foruden; de synes at de er blevet mere kærlige, visere mennesker af det, de har været igennem. 

- De har fundet noget i sig selv, der er dybere end sårene.
 

Denne indre proces kan støttes af et andet menneskes fordybelse i samværet. Følelser, oplevelser og tilstande hænger uløseligt sammen. Dybe følelsesmæssige møder er afhængige af den følelsesmæssige afstemning. De dybeste lag af denne medmenneskelige deltagelse sker i vores ’pattedyrhjerne’, gennem en såkaldt ’limbisk resonans’. Som Stern siger: ”Vi er alle født til at deltage i hinandens nervesystem”. 
 

På dette webinar arbejder Rune og Marianne sammen om at give deltagerne indblik i hjernens følelsesmæssige udvikling, og hvordan vi kan bruge den til at forfine den terapeutiske proces gennem kontakten med vores egen dybe indre livsstrøm. 

 

Praktisk: Webinaret foregår online og koster ikke en krone. Alt du skal gøre er at tilmelde dig. Du modtager efterfølgende et link, som du skal benytte når webinaret starter.. 

Alle der er tilmeldt på forhånd får adgang til optagelsen i 48 timer efterfølgende.