Det du ikke vil vide

Birgithe Kosovic

Category: Culture and Society

Oct 14, 2020 at 14:00

Event registration closing in

Gratis web-foredrag med forfatter Birgithe Kosovic, der vil fortælle om hendes seneste og meget roste dokumentarroman:: Det du ikke vil vide.

OBS: Webinaret er flyttet til den 14. oktober kl. 14 - videoen vil efterfølgende være tilgængeligt i 24 timer. 

I dette web-foredrag giver Birgithe Kosovic en kort introduktion til sin seneste bog " Det du ikke vil vide." 

Birgithe vokser op i en almindelig familie på Vestegnen med dansk mor og jugoslavisk far.
Men familien har en hemmelighed, som hun en dag afslører. Det får hendes far til at bryde al kontakt. Hun har altid fornemmet, at et sådant sammenbrud kunne ske. Nu sætter hun sig for at undersøge hans vrede og forstå: Hvordan kunne de blive som døde for hinanden?

Birgithe Kosović fortæller i dette webinar kort om at vokse op i et hjem præget af farens vrede. Hvor kom vrede fra? Og hvorfor skulle den familie, som hun voksede op i, ende med at ødelægges fuldstændigt? Noget af svaret findes måske i den turbulente familiehistorik som Birgithe opdager. Historierne fra hendes jugoslaviske familie, er fyldt med folk, der slår ihjel eller selv bliver slået ihjel, og en af disse myrdede er hendes far opkaldt efter. I hendes danske familie er der tilsyneladende aldrig sket noget, men også her opdager hun en erfaring med rædsel. Det hele bliver sat i perspektiv, da hun selv står som forfatter og en af det frie ords forfægtere, da terroren rammer Danmark. Er dette en historie om mislykket integration? Eller er det fortællingen om en helt almindelig familie, hvor hemmeligheden blev sagt højt? Se med når Birgithe løfter lidt af sløret for ”Det du ikke vil vide”.


Webinaret afholdes mandag den 14. oktober 2020 kl. 14:00 til 14:30 og det er gratis.


Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg fra en inspirerende forfatter, som sendes direkte fra Birgithe Kosovics skrivepult. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER

Event Organizer

Forfatterforedrag

Hos Forfatterforedrag finder du foredrag fra landets forfattere - fra kulturlivet, erhvervslivet, den forskningsmæssige, den pædagogiske, den skønlitterære og sportens verden.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available