Tommy Krabbe

Sådan får du den ferie, du har brug for

Bliv mentalt klar til sommerferien 2021.

Vi er verdensmestre i at planlægge ferie selv i restriktionernes tid. Bilens dæktryk er justeret, kabinen er støvsuget, færgebilletterne og overnatningerne er booket, men er du selv klar?

Vi prøver det år efter år: Sommerferien skal få os ovenpå og klar til et år mere inden næste sommerferie. Men det lykkes sjældent, og årets længste ferie kan slet ikke leve op til de krav, vi stiller til den. Når vi så vender tilbage til jobbet, har vi mest af alt brug for mere ferie.

Årets ferie har det ikke mindre svært ved at løse opgaven for os. For det har i den grad været belastningernes år. Nedtællingerne er allerede i gang til, at ferien skal komme og redde os. Men det kommer den ikke til – i hvert fald ikke uden forberedelse.

Forfatter og foredragsholder Tommy Krabbe har i samarbejde med stressrådgiver og søvnvejleder, Helle Alsted udviklet dette webinar, som både trækker på viden før og under Coronatiden. Alt er designet til, at du rent faktisk kan komme tilbage til jobbet og føle, at du har holdt ferie – selv i 2021.

Hør blandt andet:

  • Hvad du kan forvente af årets ferie
  • Hvad du skal have med på ferien, og hvad der skal blive i hverdagen
  • Hvordan du får forberedt og skabt en god ferie