Bo Vestergaard

Hvad laver ledelsen, når medarbejderne bestemmer?

Category: Leadership

Bo Vestergaard
Dec 8, 2020 at 11:15

Event registration closing in

Oplev Bo Vestergaard live i dette inspirerende webinar om ledelse og ansvar. Du tilmelder dig blot med din email, ingen betaling nødvendig. Webinaret tager udgangspunkt i Bos nye bog.

Hvad laver ledelsen, når medarbejderne bestemmer?:

Europas bedste offentlige arbejdsplads ligger i Danmark: Faglig kvalitet og arbejdsmiljø er i top, og sygefraværet er i bund. Her kræver ledelsen, at de ca.120 medarbejdere kan og vil løfte ansvaret for at udvikle løsninger på og træffe beslutninger om komplekse spørgsmål, der i de fleste organisationer er forbeholdt ledelsen, fx:

Strategi: Hvordan skaber vi endnu bedre resultater for borgerne og tjener penge på det?

Reorganisering: Hvilken organisering understøtter bedst strategien?

Ansættelser: Hvem skal rekrutteres?

Løn: Hvem skal have lønforhøjelse?

Hør også om en leder uden personaleansvar, der fokuserer på implementering samt ledelsens konsekvente brug af korrigerende samtaler og personalesager.

Foredraget er baseret på Bo Vestergaards nye bog:

“Hvad laver ledelsen, når medarbejderne bestemmer?

Cases fra Europas bedste offentlige arbejdsplads”

Caseorganisationen Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) er kåret til Europas bedste offentlige arbejdsplads af Great Place to Work i 2019 og 2020.

Bo Vestergaard er cand.scient.adm., ledelsesrådgiver, foredragsholder, proceskonsulent og forfatter den prisvindende praktiske teori og bog “Fair proces - fra upopulære forandringer til medarbejdere, der udvikler løsningerwww.fairproces.dk  & senest  “Hvad laver ledelsen, når medarbejderne bestemmer? Cases fra Europas bedste offentlige arbejdsplads” (udgivet november 2020)

 

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet på mail eller telefon af Athenas Danmark. Læs mere om deres datapolitik her. Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve om lignende arrangementer hos Zevio (datapolitik)

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available