Maggan Hägglund och Doris Dahlin

En simskola för sensitivt begåvade

Välkommen till ett boksamtal live med Maggan Hägglund och Doris Dahlin. De introducerar och ger ett smakprov på deras nya bok "En simskola för sensitivt begåvade - så slipper du drunkna i egna och andras känslor".

Plaskar du omkring i dina känslor?
Får kallsupar, trampar vatten och känns det som att du ska drukna i allt ditt känslosvall?

Då är en simskola för sensitivt begåvade något för dig. ”Simskolefröknar” är Doris Dahlin och Maggan Hägglund, som tillsammans skrivit storsäljaren ”Drunkna inte i dina känslor” som sålt i över 120.000 ex bara i Sverige.

Sedan kom de med ”Drunkna inte i andras känslor” som handlar om att sätta gränser och nu kommer äntligen tredje delen i Drunkna-triologin, den praktiska ”Simskola för sensitivt begåvad”. En hands-on-vägledning hur du kan hantera din specialbegåvning så att du kan njuta av den och simma lugnt och tryggt i känslohavet.

Detta och mycket, mycket mer kommer Doris och Maggan att ta upp i boksamtalet om Simskola för sensitivt begåvade den 23 september. 

 

Vid frågor, vänligen sänd ett mail till kontakt@atikko.se

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Atikko Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).