7 kompetencer til fremtiden — og den digitale generation

Camilla Mehlsen

Category: Digital Behavior

Aug 7, 2020 at 11:00

Registration for event is closed

Oplev et gratis webinar med medieforsker Camilla Mehlsen, hvor hun stiller skarpt på nutidens unge og fremtidens kompetencer.

7 kompetencer til fremtiden — og den digitale generation

Hvis vi kigger i krystalkuglen, hvad er så vigtigst at lære i en tid med kunstig intelligens, big data, fake news og informationsboom? Hvordan klæder vi børn og unge på til en fremtid betinget af digitalisering? Camilla Mehlsen viser, at fremtidens vigtigste kompetenceområder er menneskelige, ikke digitale, og hun præsenterer en model for 7 K’er til fremtiden: koncentration, kommunikation, kollaboration, kritisk tænkning, kreativitet, kuriositet og karakterdannelse. Camilla er bogaktuel med ‘Homo Futura’ og fortæller om centrale pointer fra bogen. Efter foredraget ved du, hvad VUCA står for, hvem verdens bedst betalte youtuber er, og om du tilhører generation X, Y, Z, Alpha eller Boomer.


Webinaret afholdes fredag den 7. august 2020 kl. 11:00 til 11:30 og det er gratis.


Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra Camilla Mehlsens skrivebord. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laila Kaltoft på tlf. 89 93 22 06 eller lk@forfatterforedrag.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER

Event Organizer

Forfatterforedrag

Hos Forfatterforedrag finder du foredrag fra landets forfattere - fra kulturlivet, erhvervslivet, den forskningsmæssige, den pædagogiske, den skønlitterære og sportens verden.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available