Danmarksbilledet 2025

Carsten Beck

Category: Future

Aug 21, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med fremtidsforsker Carsten Beck, som giver Instituttet for Fremtidsforsknings bud på, hvad der vil dominere den danske dagsorden de næste 5 år.

Danmarksbilledet 2025

Hvordan ser Danmark ud i 2025? Hvilke dagsordener er det som kommer til at dominere i Danmark i de kommende 5 år? Baseret på Instituttet for Fremtidsforsknings arbejde med danske virksomheder og offentlige institutioner vil Carsten Beck give sit perspektiv på hvordan arbejde, forbrug, holdninger og miljø kunne se ud i 2025. Samt give et bud på de konsekvenser som udviklingen vil føre med sig for borgerne, medarbejder, kunderne mm. Mange af tendenserne vil have store positive muligheder for Danmark og det danske samfund. Men det kræver at vi er i stand til at fange dem som samfund, at vi er i stand til at tænke og handle både med det korte og det lange perspektiv in mente. Og alternativet er jo ikke at ingen handler, men snarere at andre handler på Danmarks vegne og bestemmer kursen for det danske samfund.

Webinaret afholdes fredag den 21. august 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

 

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available