Cecilia Åkesdotter

En friskare, vänligare och smartare arbetsplats

I en tid av förändring står vi inför olika utmaningar. I stormens öga – med stress, nya direktiv, hög arbetsbelastning, avbrott, omorganisationer och bristande kommunikation – kan vi luta oss tillbaka och få tillgång till en aldrig sinande källa som finns tillgänglig inom var och en av oss.

Kom och öppna dörren till din egen guldgruva av närvaro för en friskare, vänligare och smartare arbetsplats. Nyckeln heter medveten närvaro.

Du kommer att få
• Introduktion till ett medvetet och närvarande förhållningssätt
• Egen upplevelse av en övning i medveten närvaro
• En handfull konkreta verktyg i RESAAN-modellen – hur du skärper ditt fokus, blir effektivare, fattar klokare beslut, minskar stressen, genererar positiv energi och bidrar till ett varmare arbetsklimat

 

Cecilia Åkesdotter är en av Sveriges ledande och mest uppskattade föreläsare inom medvetenhetsträning och stresshantering.

Cecilia Åkesdotter är i grunden civilekonom, numera en uppskattad föreläsare och författare. Hon har skrivit boken ”Heartfulness – din väg till glädje i livet” som inspirerat och motiverat människor att bli mer medvetna och närvarande i sina liv för att minska stress och press från omvärlden.

 

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till data policy), Atikko och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige