Charlotta 'Beyoncé' Björck

FÖRFEST till Mamagoals osv

Category: Culture and Society

Charlotta 'Beyoncé' Björck
Dec 13, 2020 at 8 PM CET
Watch Event

The event is unavailable

Charlotta "Beyoncé" Björck bjuder in till förfest inför sin show Mamagoals osv.
På schemat står det Lucia-myz. Kanske blir det ett levande ljus, ett julrim eller två? Den som anmäler sig får helt enkelt se!
Däremot lovar vi att det kommer bli en online-show du sent (högst troligt aldrig) kommer att glömma.

Humoristen och konstnären Charlotta ”Beyoncé Björck har över trettio tusen följare på Instagram och är ”BÄST PÅ HELAHELAHELA INTERNET” enligt en entusiastisk följare. 


Charlotta är producent, projektledare och huvudperson för podcasten "Inre geni slash demon". Hennes talanger tar sig många uttryck - förutom att driva sin egen podcast tecknar hon serier samt skriver och framför sin egen musik. Denna gång bjuder hon in till lite Lucia-myz och vill dela denna högtid med er!

Charlottas alias Beyoncé Björck, är en motrörelse för allt som är icke-perfekt. Allt som är icke-norm. Som motsats till all lycklig yta på Instagram låter hon sin konst ta plats med spetsig humor, satir, vassa texter, sång, illustrationer och inte minst – en slags kroppsaktivism.


Charlotta var nominerad till Det svenska humorpriset i kategorin Årets webbhumor på Barncancergalan 2018.

----------

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Atikko Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Atikko Sverige

Event Organizer

Atikko Sverige

Atikko är en av Skandinaviens största arrangörer av föreläsningar med aktuella, kända och spännande personligheter såväl nationella som internationella. Gemensamt för alla våra evenemang är att vi väljer framträdanden som berör och som ger det där lilla extra, som gör att du som gäst lämnar lokalen med en känsla av upprymdhet.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available