Christina Stielli

Hur behåller vi motivationen nu då?

Den 27 april har du möjlighet att ta del av en förhandstitt, ett litet smakprov och en känsla för vad du kommer att ta del av under en Christina Stielli-föreläsning. Hon bjuder på ett webinar fullt med skratt, humor, allvar och skarpa verktyg för att var och en ska kunna finna eller återfå motivationen.

Under det senaste året har vardagen förändrats markant för de allra flesta av oss - världen över. Det kan vara tufft att behålla motivationen när förutsättningarna helt plötsligt ändras. Många arbetsplatser har till exempel bestämt att man fortfarande ska arbeta hemifrån, andra arbetsplatser har inte den möjligheten. Oavsett så är det här helt nya och andra förutsättningar för oss alla, var vi än befinner oss. 

Detta webinar är en kort online-föreläsning om hur vi hittar motivation och glädjen trots allt!
Upplev ingen mindre än Christina Stielli, som på rekordtid har lyckats bli en av Sveriges mest uppskattade talare.

 

Vid frågor, vänligen kontakta oss på 010 405 44 30 eller maila till kontakt@atikko.se

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Atikko Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Atikko Sverige

Event starting in
Apr 27, 2021 6-6.30 PM CET
Language:
swedish swedish
Speaker:
Christina Stielli
Organiser:
Atikko Sverige
Category:
Personal Health
Organiser
Atikko Sverige
Atikko är en av Skandinaviens största arrangörer av föreläsningar med aktuella, kända och spännande personligheter såväl nationella som internationella. Gemensamt för alla våra evenemang är att vi väljer framträdanden som berör och som ger det där lilla extra, som gör att du som gäst lämnar lokalen med en känsla av upprymdhet.