Greppa förändring

Christina Stielli

Category: Personal Health

Nov 12, 2020 at 6 PM CET

Event registration closing in

Ta del av ett webinar med ingen mindre än Christina Stielli, som nu tar sig an ämnet förändring. Utan förändringar stannar världen, samma sak gäller människor och organisationer. Problemet är att vår hjärna inte alls gillar förändring, trots att det är nödvändigt - Ta del av hur vi kan ändra detta.

Ta del av ett webinar med ingen mindre än Christina Stielli, som på rekordtid har lyckats bli en av Sveriges mest uppskattade talare. 

Nu tar hon sig an ämnet förändring. Utan förändringar stannar världen. Samma sak gäller människor och organisationer. Förändringar är helt enkelt nödvändiga för att utvecklas. Problemet är att vår hjärna inte alls gillar dem.

Förändringar tar massor av energi och rör till vårt liv och våra rutiner, oavsett om det handlar om datasystemet, kaffemaskinen eller arbetssättet. Kommer jag att gilla det nya? Vad händer med mitt jobb? Ingen kan förväntas älska alla förändringar, men vi måste hantera dem och vi vill må bra under tiden. Både som individer och som grupp.

 

Vid frågor, vänligen kontakta oss på 010 405 44 30 eller maila till kontakt@atikko.se

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Atikko Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Atikko Sverige

Event Organizer

Atikko Sverige

Atikko är en av Skandinaviens största arrangörer av föreläsningar med aktuella, kända och spännande personligheter såväl nationella som internationella. Gemensamt för alla våra evenemang är att vi väljer framträdanden som berör och som ger det där lilla extra, som gör att du som gäst lämnar lokalen med en känsla av upprymdhet.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available