Christina Stielli

Greppa förändring

Den 12 november hat DU möjlighet att ta del av en förhandstitt, lite smakprov, en känsla för vad du kommer att kunna ta del av i Christina Stiellis nya föreläsning. Du kommer inte bara få en liten titt på våra reaktioner i en förändring och hur vi kan göra med dessa utan också konkreta tips på hur vi hittar motivationen när det är riktigt mycket motvind.

Ta del av ett webinar med ingen mindre än Christina Stielli, som på rekordtid har lyckats bli en av Sveriges mest uppskattade talare. Den 27 april kommer Christina Stielli till Folkets Hus i Göteborg och håller en av sina uppskattade föreläsningar, den här gången om förändring. Och vem av oss har INTE upplevt förändring idag?

Nu tar hon sig an ämnet förändring. Utan förändringar stannar världen. Samma sak gäller människor och organisationer. Förändringar är helt enkelt nödvändiga för att utvecklas. Problemet är att vår hjärna inte alls gillar dem.

Förändringar tar massor av energi och rör till vårt liv och våra rutiner, oavsett om det handlar om datasystemet, kaffemaskinen eller arbetssättet. Kommer jag att gilla det nya? Vad händer med mitt jobb? Ingen kan förväntas älska alla förändringar, men vi måste hantera dem och vi vill må bra under tiden. Både som individer och som grupp.

 

Vid frågor, vänligen kontakta oss på 010 405 44 30 eller maila till kontakt@atikko.se

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Atikko Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Atikko Sverige