Connie Svendsen

Sig farvel til brokrøvene

Category: Happiness at Work

Connie Svendsen
Dec 1, 2020 at 11:15

Glæd dig til et inspirerende og sjovt webinar af humørbomben Connie Svendsen live. Få tips til at fastholde motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde. I en tid med corona måske mere tiltrængt end nogensinde? Du tilmelder dig blot med din email, ingen betaling nødvendig.

Spænd sikkerhedsbæltet, og gør klar til take-off, når Connie Svendsen, går i luften med sit foredrag. Hun prikker til janteloven, gør op med brokrøvene og sætter fokus på styrken i vores forskelligheder. Findes brokrøvene på din arbejdsplads?

Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines, oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havets brusen, eller synes der er for meget sand på stranden. Hvad sker der lige for dem?

I det her energifyldte og inspirerende webinar får I tips til at få mere motiverede medarbejdere og kollegaer, der har færre sygedage, mindre brok, større arbejdsglæde, mere humor og mere trivsel.

Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten Holmegaard på tlf. 89934838 eller moho@athenas.dk 

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet på mail eller telefon af Athenas Danmark. Læs mere om deres datapolitik her. Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve om lignende arrangementer hos Zevio (datapolitik)

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available