Danmarks vej ud af Corona krisen – hvad kan 2021 og 2022 byde på?

Daria Krivonos

Category: Future

Sep 15, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med CEO og fremtidsforsker Daria Krivonos, som taler om, hvordan coronakrisen påvirker den nærmeste fremtid.

Danmarks vej ud af Corona krisen - hvad kan 2021 og 2022 byde på?

2020 vil gå over i historien som et af de mest skelsættende år i nyere tid. Danmark og danske arbejdspladser er blevet udsat for et wildcard i form af Corona pandemien, som radikalt har ændret samfundet på den korte bane, og måske også på den lange bane. På webinaret vil Instituttet for Fremtidsforsknings (IFF) direktør Daria Krivonos fremlægge de scenarier og udviklingstræk som IFF har udarbejdet for dansk erhvervsliv og organisationer. Du vil blive opdateret på de scenarier som vi i Danmark står overfor på den korte bane, du vil høre om en række af de tendenser som vil blive forstærket sfa. af pandemien og tilsvarende om nogle af tendenser som vil blive svækket.

Webinaret afholdes tirsdag den 15. september 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

 

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available