Sofie Münster

0-5 årige: Den bedste start på livet

Intet har så afgørende betydning for børns udvikling og trivsel som den følelsesmæssige tilknytning til voksne tæt omkring dem - forældre og pædagoger. Hør i dette webinar om, hvordan du knytter de stærkeste bånd til barnet med tilknytningsbaseret opdragelse og pædagogik.

Rated:⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐✩

Læs her hvad andre har udtalt om webinaret:
"Det var SÅ godt.. Tak Sofie. Dine bøger skal købes!!!"

"Et godt webinar med klar og tydelig formulering af emnet. Brugbart!!! Tak for det. Stof til eftertanke i forhold til læring."

"Super godt og relevant foredrag set ud fra et pædagogisk og samfundsperspektiv."

 

D. 8. september udkom Sofie Münsters bog "Den bedste start på livet". Med den introducerer hun som den første i Danmark den tilknytningsbaserede opdragelse.

Hør mere om den tilknytningsbaserede opdragelse i dette webinar, hvor Sofie gennem massevis af eksempler viser hun, hvordan forældre kan sætte grænser og møde små børns følelser på en måde, der skaber plads til både dem og de voksne -  og hvordan pædagoger kan bruge trygheden i relationen som afsæt til at understøtte børnenens udvikling, karakter og leg.

Glæd dig til et interessant, oplysende og levende webinar. Du deltager via din computer, tablet eller smartphone. Webinaret henvender sig både til forældre til børn i alderen 0-5 år, men også pædagoger og andre, der er tæt på små børn i det daglige. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgaard på tlf. 89 93 22 13 eller krda@athenas.dk 

Ved tilmelding til dette webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her

Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve om lignende webinarer fra Zevio. Læs mere og Zevios datapolitik her.

Arrangør: Athenas Danmark og Learn X