Rikke Kristine Østergaard & Naja Lind Rasmussen

Den utålmodige feminist

Dette online foredrag om ligestilling løfter debatten og giver konkrete anvisninger til handling og forandring

Danmark har en pinlig 29.-plads i verden, hvad angår ligestilling mellem køn. Det er ekstremt afgørende for arbejdsmarkedet, uddannelsessystemet og vores muligheder for hver især at leve det liv, vi ønsker. Alligevel halter det med at have en konstruktiv samtale om, hvad vi kan gøre for at skabe mere ligestilling.

I foredraget får I indblik i, hvordan det reelt står til med ligestilling de steder, I måske ikke selv oplever til daglig – fra byggepladser til børnehaver, og blive udfordret på jeres egen adfærd og forståelse af køn. Gennem cases, studier og selvrefleksion, bliver I klædt på med saglige argumenter, I kan bruge, næste gang I er i en samtale om ligestilling, hvad enten det er til et middagsselskab, i kantinen eller i bussen og I får råd om, hvad I selv kan gøre som organisation og hvordan I kan være med til at sætte turbo på ligestillingen.

Foredraget tager udgangspunkt i bogen ‘Den utålmodige feminist – 8 store spørgsmål om køn og ligestilling’.

Om Rikke Østergaard
Rikke er direktør for Branding og Marketing i kommunikationsbureauet Advice, hvor hun er leder for 20 chefer og rådgivere samt har ansvaret for at drive bureauets største forretningsområde. Rikke blev udnævnt til én af de 100 største business talenter i Danmark af Berlingske i 2021.

Om Naja Lind
Naja er seniorkonsulent, antropolog og virksomhedsejer af Lind Perspective. Naja har igennem sin karriere i høj grad arbejdet med at afdække menneskers adfærd, behov og værdier, samt hvad vi som individer og organisationer drives og motiveres af.

Dette onlineforedrag koster ikke en krone og alle der er tilmeldt på forhånd får adgang til optagelsen efterfølgende