Pseudoarbejde

Dennis Nørmark

Category: Organizational Change

Aug 28, 2020 at 11:15

Event registration closing in

Lige nu kan du tilmelde dig et GRATIS webinar med antropologen Dennis Nørmark - der sætter fokus på, hvorfor at vi har så travlt med at lave ingenting.

Pseudoarbejde​

Aldrig har vi haft flere effektiviseringer og digitale løsninger, der burde frisætte mere tid til kerneopgaven, og aldrig har vi brugt vores tid på flere overflødige ting end nu.

Webinaret er en provokerende og øjenåbnende indsigt i de arbejdsopgaver, vi spilder hinandens tid med, og de simple ændringer medarbejdere og ledere kan implementere for at trække tæppet væk under administrative overflødigheder og vrangforestillinger om, hvad der faktisk er vigtigt.

Webinaret afholdes onsdag den 28. august 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra LearnX - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER.

Event Organizer

LearnX/Tikko

LearnX/Tikko tilbyder en række forskellige arrangementer - kurser, temadage og foredrag. Fælles for vores arrangementer er, at de er udviklet med det formål at give deltagerne en indsigt eller ny viden, der inspirerer og skaber grundlag for faglig og personlig udvikling.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available