Blædel, Joof, Riis, Hendricks, Mondrup, Faber, Stein og Janni Pedersen

Det store LitteraTOUR juleshow

Siden oktober har en lang række af Politikens Forlags aktuelle forfattere, med stor succes, optrådt live 20 forskellige steder i Danmark. Nu afsluttes turnéen med et festligt digitalt juleshow.

I dette online juleshow kan du møde bla.. Hella Joof, Sara Blædel, Anne-Grethe Bjarup Riis, Sigurd Barrett, Vincent F. Hendricks, Iben Mondrup, Jesper Stein, Kim Faber og Janni Pedersen vil sætte os i den helt rigtige julestemning.

Det vil blive både fornøjeligt, personligt, berigende og sjovt. Har du et spørgsmål til en af forfatterne, vil der løbende være mulighed for at stille disse. Sidst, men ikke mindst, så er det jo jul, så vær' beredt på at modtage gaver!

Vært for aftenen er Ann Lind Andersen.

Se med når vi slipper julestemningen løs den 9.12 klokken 19.00-20.30. Det er helt gratis og en julegave fra Politikens Forlag og Saxo til jer. Det eneste det kræver er en tilmelding.

Det store LitteraTOUR juleshow præsenteres i et samarbejde mellem Politikens Forlag, Saxo og Zevio.

Når du tilmelder dig Det store LitteraTOUR julesjow bliver du også tilmeldt nyhedsbreve fra Zevio. Du kan altid afmelde dig igen. Vores privacy policy er her: Privacy on Zevio

Dec 9, 2020 19:00
Language:
danish danish
Speaker:
Blædel, Joof, Riis, Hendricks, Mondrup, Faber, Stein og Janni Pedersen
Organisers:
Saxo
Politikens Forlag
Category:
Culture and Society
Organiser
Saxo
Saxo.com er Danmarks største boghandel, og har rødder helt tilbage i 1961 hvor en lille boghandel åbnede på Østerbro i København. I dag er Saxo boghandel for hele Danmark.
Organiser
Politikens Forlag
JP/POLITIKENS FORLAG er hjemsted for Politikens Forlag, Jyllands-Postens Forlag, Ekstra Bladets Forlag, Hr. Ferdinand, C&K, Bokförlaget Polaris i Sverige samt Politikens Boghal. JP/Politikens Forlag er en af Danmarks største, mest prisvindende forlagsvirksomheder, med fokus på skønlitteratur, fagbøger, rejsebøger, erindringer og biografier samt journalistiske bøger. Udgivelsesprogrammet tæller cirka 80 årlige nyheder på Politikens Forlag, Jyllands-Postens Forlag og Ekstra Bladets Forlag, 20 nyheder på Hr. Ferdinand og C&K og 35-50 nyheder på Bokförlaget Polaris og er udpræget kommercielt med en stærk satsning på kvalitet og bestsellere.