Kommunicera digitalt

Elaine Eksvärd

Category: Digital Behavior

Dec 1, 2020 at 10:15-10:45

Event registration closing in

Lyssna på den fantastiska Elaine Eksvärd, Sveriges främsta retoriker och kommunikationsexpert.

Hur kan vi kommunicera digitalt på ett effektivt vis.. Att hålla bra möten där alla kommer till tals och bidrar kan vara svårt även i verkligheten. Har man mötet digitalt tillkommer andra utmaningar, och då behöver man andra tekniker för att övervinna dessa. I denna miniföreläsning så tittar Elaine på några av dom sakerna man kan tänka på för att kommunicera effektivt digitalt.

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger er verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det som har sagts och dessutom kommer tillbaka för att höra mer.

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Sverige (länk till datapolicy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige

 

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available