LEDERSKAM - Ny bog sætter fokus på alt det, som ledere ikke må gøre, ikke må sige og ikke må tænke

Elsebeth Hauge

Category: Leadership

Sep 4, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med forfatter og ledelsesrådgiver Elsebeth Hauge, som sætter fokus på lederskam - alle de ting som ledere ikke tør eller vil tale om.

LEDERSKAM - Ny bog sætter fokus på alt det, som ledere ikke må gøre, ikke må sige og ikke må tænke 

Skammen er overalt. Den er det sociale trafiklys der gør at vi tager tøj på inden vi går hjemmefra om morgenen og den får os til at sige pænt tak for den hæslige hæklede karklud fra svigermor. Men den usunde skam kan vi ikke komme udenom - også selvom vi lader som om den ikke er til stede. Og den påvirker vores handlinger, tanker, holdninger og følelser i en grad, der ikke kan skjules. Ved at forblive uudtalt, æder skammen af virksomhedens bundlinjeresultater, udviklingspotentiale og af evnen til at fastholde de dygtigste medarbejdere.
 

"Det er som om vi i ledergruppen arbejder ud fra tesen om at vi alle handler rationelt, fornuftigt og altid træffer de bedste valg for virksomheden og for successen af de opgaver, vi er i gang med. Det er jo ikke rigtigt. Men vi taler aldrig om at det ikke er rigtigt. Og jeg skammer mig over at jeg ikke har modet til at sige det højt".


Citatet ovenfor er fra bogen Lederskam, hvor 25 ledere og topchefer fortæller om deres frygt, fejl, utilstrækkelighed og skam.

I bogen sætter ledelsesrådgiver, Elsebeth Hauge, skammen til debat. Hun opfordrer til at bringe den frem i lyset og tale mere åbent om den. Når vi har modet til at dele fejl, skamfulde handlinger og fordomsfulde tanker med vores kolleger, så har det effekt på både samarbejde, synergier og bundlinje i organisationen. 

I webinaret kommer Elsebeth Hauge bl.a. ind på følgende:

  • Hvad er lederskam?
  • Hvorfor skal vi tale om lederskam?
  • Hvorfor får vi ikke øje på skammen på arbejdspladsen?
  • Hvad kan vi gøre ved det?

Bogen Lederskam udkom den 25/6-2020.

Webinaret afholdes fredag den 4. september 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available