Emil Erichsen

Samarbejde når bølgerne går højt.

Oplev et gratis webinar med Emil Erichsen – Skipper på Havana, når han giver os et indblik i samarbejdet på et skib.

Samarbejde når bølgener går højt. 
I tre år sejlede Emil Erichsen jorden rundt på skibet Havana sammen med sin bror og undervejs skiftende besætninger. I dette Emil Erichsen webinar vil han dykke ned i nogle af de udfordringer, der følger med at være skipper og skulle lede en besætning.

Livet ombord på en båd er en sammensmeltning af arbejde, fritid, oplevelser og sammenhold. Dynamikken og samarbejdet ombord er altafgørende for oplevelsen, og løfter man ikke i flok, kommer man ikke på tværs af et ocean. Som skipper står man med det fulde ansvar for skibet og besætningen, og når bølgerne går højt, skal der tages beslutninger som i yderste konsekvens kan få fatale følger. Men det er besætningen som helhed, der ved fælles indsats får båden fra A til B.

Man kan trække tråde mellem det at lede en besætning og det at lede en mindre virksomhed, som en sejlbåd til tider kan være. Emil vil med få konkrete eksempler og historier fra tre år til søs, dele ud af nogle af de erfaringer han har gjort sig, ved 24 timer i døgnet at være leder for den flydende virksomhed Havana.
 

Webinaret afholdes den 9. september 2020 kl. 16.30 – 17.00 og det er gratis. Husk at tilmeldingen slutter 30 minutter før webinaret starter.
 

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra hvor i verden Emil Erichsen nu befinder sig. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Det er vigtigt at huske at signe up til eventet. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laila Kaltoft på tlf. 89 93 22 06 eller lk@forfatterforedrag.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag (privatlivspolitik) og Tikko (privatlivspolitik) - det kan nemt afmeldes igen.