Anders Stahlschmidt

EN KUR MOD KONFLIKTSKYHED

I dette onlineforedrag fortæller Anders, hvordan konfliktsky personer ofte kommer til at optrappe konflikter og hænge fast i dem i stedet for det det, de i virkeligheden ønsker: At konflikten skal forsvinde.

Konfliktmægler og foredragsholder Anders Stahlschmidt fortæller med humor og indsigt hvordan du befrier dig selv og andre fra konfliktskyhedens ubehagelige greb. Første oplag af Anders' bo “En kur mod konfliktskyhed” blev revet væk. Det er måske et tegn på, at vi er mange der har svært ved at sige det der skal siges. 

Det er ikke bare dumt, det er også noget, der sætter sig i vores glæde og omgang med andre mennesker.

Konfliktskyhed er med til at ødelægge parforhold, venskaber, samarbejdsrelationer og ledelse – ja, selv politiske partier kan nærmest gå i opløsning, hvis de folkevalgte ikke tager ansvar for deres konflikter.

Det lyder ufarligt at være konfliktsky, men det kan ende med at blive rigtig grimt. Faktisk minder det om at lide af tandlægeskræk. Modviljen mod at lukke munden op og få problemerne løst er tilsyneladende større end ubehaget ved at have huller i tænderne. Smerten vokser og på et tidspunkt bliver den uudholdelig.

Hvis du lider af egen eller andres konfliktskyhed, så se med her og lær, hvordan du bliver konfliktansvarlig.

Det koster kun en tilmelding at deltage. Såfremt du bliver forhindret på dagen vil webinaret være tilgængeligt for tilmeldte i minimum 48 timer via det tilsendte link. Du behøver med andre ord ikke frygte at sidde fast i trafikken, mødelokalet eller supermarkedet.

-------------

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det online foredrag starter.

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet på mail eller telefon af Athenas Danmark. Læs mere om deres datapolitik her. Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve om lignende arrangementer hos Zevio (datapolitik)

Arrangør: Athenas Danmark