Eric Thyrell

Våga Tänka Stort

I denna miniföreläsning så pratar Eric Thyrell om hur v lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt, kriser och utmaningaravlöser varandra på löpande band. Uttryck som: "Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått" stämmer inte längre.

I en kraftigt ökad konkurrens på affärs och arbetsmarknaden, samt den snabba utvecklingen av ny teknik och digitalisering, måste vi våga tänka nytt,
​tänka större och vara mer öppna för snabba förändringar.
Förändringar kräver mod och nya sätt att tänka och agera. Hur kommer vi ur gamla tanke och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?
Idag när många tvingas jobba hemifrån, är rätt fokus, attityd och inställning viktigare resurser än någonsin för att kunna hålla motivationen och arbetsglädjen uppe.
Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan, och hålla lågan i organisationen brinnande!


Eric Thyrell är föreläsaren som stått på scenen i olika former sedan barnsben. Detta märks tydligt i hans mycket underhållande och fängslande sätt att föreläsa.
Han har studerat ledarskap på Harvard business school, samt jobbat som chef och ledare.
Eric var nominerad till årets talare 2019, samt är även för tredje året i rad med på listan över de mest populära talarna i Sverige.
​Han är dessutom en av endast två talare i Sverige som erhållit den högsta utmärkelsen "Diamond speaker" från  världens mest omfattande system för talar-rating:speakerrating.com.

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Sverige (länk till datapolicy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige

 

 

 

Registration for event is closed
Language:
swedish swedish
Speaker:
Eric Thyrell
Organiser:
Athenas Sverige
Category:
Personal Change
Organiser
Athenas Sverige
Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.