Det er bare å gønne på!

Erik Bertrand Larssen

Category: Personal Change

Oct 6, 2020 at 18:00

Event registration closing in

Erik Bertrand Larssen er utdannet befal, fallskjermjeger, siviløkonom. Som forfatter har han har hatt enorm suksess med bøkene «Bli Best», «Helvetesuka» og «NÅ!». Bøkene har solgt mer enn 500.000 eksemplarer og har blitt oversatt til tretten språk. Som mental trener har han både jobbet for næringslivet og med mange av landets fremste toppidrettsutøvere, som f. eks. Martin Johnsrud Sundby, Stig-André Berge, Casper Ruud og Suzann Pettersen.

Norges fremste mentaltrener er endelig tilbake!

Den 6. oktober får du ,via et kort gratis webinar, et lite innblikk i Erik Bertrand Larssens splitter nye og dønn ærlige foredrag "Det er bare å gønne på!"

Hvordan kan du tenke mer optimalt for å oppnå ønskede endringer?

Erik mener at alle kan yte bedre og kjenne mer på go’følelsen ved å bli mentalt sterkereHan overrasker mange med sin direkthet, men også åpenhjertighet og sårbarhet. Å trene på den optimale holdningen og innstillingen er fullt mulig gjennom mental trening.

Erik gir deg konkrete verktøy for å skape de endringene du ønsker, og for å prestere på et høyere nivå! 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Se en full oversikt over den kommende Norgesturneen med Erik Bertrand Larssen hvor du kan oppleve hele foredraget her: Norgesturne med Erik Bertrand Larssen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om du har spørsmål, vær vennlig å ta kontakt med Atikko Norway på telefon: +47 22 34 34 94 eller på e-post: kontakt@atikko.no.

Ved å melde deg på dette webinaret blir du meldt på Atikko og Athenass nyhetsbrev. Les mer om Atikkos personvernpolicy og databehandling her.

Arrangør: Atikko Norway, Athenas Norway

Event Organizer

Athenas Norge / Atikko Norge

Atikko er en av Skandinavias største arrangører av foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter. Nasjonale som internasjonale.

Athenas representerer noen av de beste foredragsholderne i Norge. Tilliten vi får fra foredragsholderne våre er bygd på mange år med godt samarbeid med dem og våre fornøyde kunder. Vi har foredragsholdere som snakker om ledelse, motivasjon, stress, helse, politikk og mange andre aktuelle og spennende emner.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available