Henrik Dresbøll

Få det til at ske

Category: Organizational Change

Henrik Dresbøll
Oct 27, 2020 at 11 am - 11:30 am

Selv et uendeligt antal møder vil være utilstrækkeligt, hvis der ikke sker noget bagefter. Desværre er det alligevel oftest sådan det ender. Henrik Dresbøll viser hvordan vi slipper ud af det resultatløse arbejde.

Kender du det at gå fra et godt møde med vigtig ny viden og klare handlepunkter?

Kender du også det at mødes til næste statusmøde, hvor halvdelen ikke har fået gjort det aftalte, og den anden halvdel har gjort noget helt andet? Et sted på vejen fra intention til handling går det galt. I dette webinar dykker Henrik Dresbøll, med udgangspunkt i sin nye bog, Få det til at ske, ned i problematikken og viser hvordan du får forandringer til at ske.

Webinaret er en kort indføring i hvordan du skal gøre i fire enkle skridt: gå småt, gå bredt, gå hurtigt og gå igen.

VANEÆNDRINGSWORKSHOP (online):

Hvis du vil rigtig ned i materien, og skabe bedre vaner så du også kan få gennemført dine projekter, så tag med på udvidet vaneændringsworkshop med Henrik. Det er online, men for et mindre hold. 

Det kan du tilmelde dig lige her

Om Henrik Dresbøll:

Henrik Dresbøll er forfatter, foredragsholder og direktør. Han er uddannet fra Aarhus Universitet som cand.mag. i Kognitiv semiotik. I 2011 var han medstifter af et af Danmarks første adfærdsbureauer og er i dag direktør for rådgiverbureauet WElearn A/S, der bygger adfærdsforandringer med varig værdi.

Henrik er forfatter til bogen Få det til at ske, samt medudgiver på New York Times-bestseller Atomvaner, der får dansk premiere i november 2020.

Han har gennem mere end 18 år arbejdet med kommunikation, forandring og adfærd for internationale brands, organisationer, styrelser og ministerier.

Henriks vision er at bruge indsigt i adfærd til at skabe store resultater gennem små handlinger. Tidligere har Henrik udgivet en bog om fiaskoer, han er en populær foredragsholder samt sidder i flere bestyrelser - og så er Henrik en afholdsmand, der tager sin egen medicin.

-------- 

Ved tilmelding til webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Athenas Danmark via telefon eller mail. Læs mere om datapolitik hos Athenas Danmark her.

Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available