Morten Resen & Lola Jensen

Førstehjælp til forældre med kræsne børn

Category: Parenting

Morten Resen & Lola Jensen
Oct 26, 2020 at 12:00

Se med når tidligere tv-vært Morten Resen og Danmarks mest populære familievejleder, Lola Jensen, snakker om en udfordring, der kan holde voksne mennesker vågne om natten: kræsne børn.

De fleste forældre kender udfordringen: Børn, der ikke vil spise det, der bliver serveret - og et måltid der lidt for ofte ender i uro og uenigheder fremfor familiehygge. Men nu er der hjælp at hente fra Danmarks mest populære familievejleder, Lola Jensen, og tidligere TV-vært og nu medstifter af madplans-app’en til børnefamilier, Mambeno, Morten Resen.
 
Se med når Lola Jensen svarer på spørgsmål og deler ud af sine allerbedste og helt konkrete råd til at få ungerne til at spise andet end pasta med ketchup. Du får bl.a. svar på, om der egentlig findes kræsne børn - og hvordan det er muligt at skabe en måltidsramme, hvor alle spiser med, alle sidder med ved bordet - og alle hygger sig.
 
Morten Resen holder styr på både Lola og dine spørgsmål, som det vil være muligt at få svar på undervejs og vi lover, at det bliver både sjovt og aldeles brugbart!

-----

Når du melder dig til dette webinar bliver du tilmeldt nyhedsbreve fra Mambeno (datapolitik) og Tikko Danmark (Privatlivspolitik). Du vil desuden modtage mails om lignende events fra Zevio.com (datapolitik). 

Du kan altid afmelde dig igen.

Arrangør: Mambeno & Tikko Danmark

Event Organizer

Mambeno & Tikko Danmark

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland.

Mambeno er Danmarks første og største madplansservice til børnefamilier – med både aftensmad og madpakker.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available