Susanne Møberg

Forelsket i en narsissist?

Er du en av mange som bor i nærheten av en narsissist, eller kjenner du noen som gjør det? Ta en titt på dette nettforedraget, og lær mer om hva som kjennetegner en narsissist og hva de gjør med den personen som kommer følelsesmessig nær.

Både menn og kvinner kan ha narsissistiske trekk ved sin personlighet, og de kan være ekstremt vanskelige å gjennomskue. Det er som om de har to personligheter.

De kan være vennlige, sjarmerende og intelligente og fungere godt på utsiden. Men når man blir kjent med narsissisten, oppdager man at han eller hun har en dypt problematisk oppførsel med kontroll, manipulasjon og løgner. De har ingen empati, ingen forståelse eller respekt for andres grenser og behov. Det forvirrer, frustrerer, og ødelegger mennesket som kommer nær.

Det er vanskelig å forstå hvorfor det er så vanskelig å bli kvitt et usunt forhold til en narsissist, og hvorfor mange vender tilbake til forholdet igjen og igjen.

Det er heller ikke så lett å forstå hvorfor det tar så lang tid å komme tilbake til seg selv og være lykkelig igjen, når det kommer til det endelige bruddet.

Men det er vanskelig.

En skilsmisse fra en narsissist er ikke en vanlig skilsmisse. Har du opplevd det, vet du hvordan forholdet påvirker langt inn i sjelen.

Det kan være en lettelse å bli bevisst det narsissistiske personlighetstrekket og sette ord på atferden som er så vanskelig å forklare, selv om man lever eller har levd med det på nært hold.

Ta en titt på dette foredraget med Susanne Møberg og lær mer om hvorfor det er så lett å bli forelsket i en narsissist. Hør hva det gjør med deg og hvordan du kan bli kvitt forholdet med selvfølelse og verdighet i behold, komme tilbake til deg selv og bli lykkelig igjen.

Vær oppmerksom på at dette nettforedraget foregår på dansk

Alle som har meldt seg på på forhånd, får tilgang til nettforedraget i påfølgende 48 timer.

Available on demand
Language:
danish danish
Speaker:
Susanne Møberg
Organiser:
Iris Forlag
Category:
Personal Health