Fran Lebowitz

Fran Lebowitz forklarer Amerika

Den kendte amerikanske forfatter, humorist og samfundsdebatør Frances Ann Lebowitz kommer forbi og bruger tredive minutter på at hjælpe os med at forstå amerika.

I et kulturlandskab fyldt med endeløse eksperter og snakkende tv-værter skiller Fran Lebowitz sig ud som en af USAs mest indsigtsfulde sociale kommentatorer. Hendes karriere spænder vidt fra bestseller-forfatter og foredragsholder til lejlighedsvis skuespiller og senest midtpunkt i hele to Martin Scorsese dokumentarer. Lebowitz  er særlig kendt for sine skarpe sociale kommentarer til amerikanernes liv filtreret gennem hendes følelser for særligt New York City. En by hun stædigt er blevet boende i gennem mere end 50 år - hun tror nemlig ikke, at hun ville få lov til at bo andre steder!

Glæd dig til at høre Fran Lebowitz ubarmhjertige og kompromisløse mening - måske som reaktion på netop dit spørgsmål. Undrer du dig over hvad det egentlig er, der foregår i USA, så se med - og skriv dit spørgsmål til os - når vi sender live med Fran.

Vi garanterer ikke at vi når alle spørgsmål. Vi har trods alt kun 30 minutter. OBS: Eventet er selvfølgelig på engelsk, da Fran ikke snakker dansk.

Får du mod på mere, så besøger Fran Lebowitz København i marts 2022. Se mere hos Tikko.dk