Free Webinar: Supercycle 2020 - From Chaos to Coherence In Our Time of Extremes (med danske undertekster)

Gregg Braden

Category: Personal Health

Oct 7, 2020 at 20.00 / 8 pm CEST

Event registration closing in

Oplev et GRATIS og eksklusivt webinar med Gregg Braden!
(eftersendt med danske undertekster)

Gregg har hele fem New York Times-bestsellere bag sig som videnskabsmand, underviser og pionér indenfor det nye paradigme, der forbinder videnskab, spiritualitet og politik og menneskelig potentiale.

Gregg Braden er en af verdens top 100 mest spirituelt indflydelsesrige mennesker for 7. år i træk, og er i 2020 nomineret til den prestigefyldte Templeton Award, der hædrer "enestående individer, der har viet deres talenter til at udvide vores forståelse af menneskeligt potentiale og virkeligheden."

Alun.dk og Zevio er enormt stolte over at kunne invitere til dette webinar, der vil give dig de redskaber du skal bruge for at trives i vores tumultariske tid.

Vi lever i en ekstrem tid

Fra kollapsende økonomier og den global pandemi til politiske sager, der slår skår i vores familier, lokalsamfund og nation, så er de holdninger, der skiller os et resultat af den måde vi har lært at tænke om os selv og vores verden. Grovheden af vores uenigheder viser med al tydelighed at vi har brug for nye måder at betragte os selv og vores vigtigste relationer. Nye opdagelser indenfor både evolution, genetik og neuro-kardiologi (forbindelsen mellem hjertet og hjernen), afslører en ny menneskelig forståelse som vender op og ned på den måde vi tænker om vores oprindelse og vores potentiale.

Videnskaben taler sit eget tydelige sprog. I hver af os findes et ekstraordinært potentiale til at trives på trods af den frygt og de forhindringer der indhyller vores verden. Det er dette faktum, der udstiller et endnu større spørgsmål: hvordan vækker vi det potentiale i det daglige liv?

Se med når bestseller-forfatteren, videnskabsmanden og den Templeton-nominerede Gregg Bradden inviterer os med på rejsen til den nye fortælling om mennesket!

Om Gregg Braden

Fra 1979 til 1991 arbejdede Gregg som problemknuser for firmaer på den amerikanske Fortune 500-liste, herunder blandt andet Cisco Systems, hvor han blev Technical Operations Manager i 1991. Han har fortsat arbejdet med problemløsning, i dag hvor han afdækker indsigter i vores oprindelse, vores potentiale og hvordan disse indsigter viser de handlemønstre, der skaber vores dagligdag og den verden, der er et resultat heraf. Til dato har Gregg medvirket til skabelsen af 15 film, og 12 prisvindende bøger, der er udgivet på mere end 40 sprog.

----------------------

Bemærk at dette webinar er en kopi af det engelsk-sprogede webinar af samme navn. Dette vil først blive sent en uge efter det originale. Den ene uges forsinkelse er den tid det tager os at tekste webinaret. Man må gerne melde sig til begge events.

Hvis du har spørgsmål til webinaret, så kontakt Alun Biggart på alun @ alun.dk

Ved at melde dig til webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Zevio (datapolitik) og Alun.dk (datapolitik).

Arrangører: Zevio, Alun.dk

Event Organizer

Alun.dk & Zevio

Zevio and Alun has joined to create unique webinars with some of the most in-demand speakers of the world. Zevio is the platform for online webinars and Alun.dk hosts summits and seminars both online and offline.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available